Nyhetsbevakning

Så kan du använda en bokstavstavla som meny

Så kan du använda en bokstavstavla som meny

Bokstavstavlor är väldigt användbara för restauranger, barer och caféer. Dessa tavlor påminner på sätt och vis om de skyltar på flygplatser som visar ankomster och avgångar. De är dock mindre och lämpar sig därför bäst för andra ändamål. Du kan till exempel använda en bokstavstavla som meny. Skyltab är rätt leverantör om ni söker er en bokstavstavla.

Fördelarna med att nyttja just en tavla med utbytbara bokstäver som meny är just flexibiliteten. Bokstäverna kan som sagt bytas ut och därmed kan budskapet förändras utifrån det aktuella behovet. På så vis skiljer sig en bokstavstavla åt från en mer statisk skylt. Dessutom är dessa tavlor väldigt gemytliga och ger ett inbjudande intryck. Därför lämpar de sig utmärkt för användning på barer, caféer och restauranger!

Användningsområdena stannar dock inte där – du kan även använda dem på ett kontor eller liknande. Varför inte skriva ett motiverande citat med bokstäverna?! Du kan också välja att ha en sådan här tavla hemmavid där du nyttjar den som en inköpslista eller aktivitetstavla. I denna artikel kommer vi dock fokusera på användningen som meny. Läs vidare för att få mer inspiration!

Använd din bokstavstavla som meny eller att göra-lista

Som vi redan har hintat om kan du med fördel använda din bokstavstavla som meny. Men du kan även nyttja den på en rad olika sätt. Nedan beskriver vi några av dessa!

Du kan till exempel använda den som:

  • Meny. Driver du ett café, en bar eller en restaurang? Då kan du gärna presentera utbudet av mat och dryck på en sådan här tavla. Detta är ett utmärkt sätt att visa upp menyn på ett lättbegripligt och gemytligt sätt. Du kan dessutom uppdatera menyn i takt med att den förändras.
  • Att göra-lista. Ett roligare sätt att hålla koll på vilka uppgifter som ska utföras är att skapa en mer levande att göra-lista. Bokstavstavlor är utmärkta hjälpmedel för att hålla koll på dessa uppgifter och förändra listan i takt med att uppgifter bockas av eller tillkommer.
  • Tidsschema. Ett annat användningsområde är ett levande tidsschema. Med hjälp av bokstäver och siffror kan du till exempel presentera vilka yogaklasser eller andra aktiviteter som erbjuds och på vilka tider detta görs.