Nyhetsbevakning

Belysning till din cykel

Belysning till din cykel

Belysning till din cykel

Det finns många olika varianter att välja mellan!

Det första du bör ställa dig är frågan: Hur mycket ljus behöver jag på min cykeltur? Den andra frågan är: vilken budget har jag att röra mig med? Den första frågan styr priset skulle jag vilja påstå! Ledljus är betydligt billigare än ”strålkastare”. Sedan spelar det även roll för priset om du väljer glödlampa, halogenlampa eller lysdioder. En annan fråga du behöver besvara är vilken typ av cykel du skall sätta belysningen på. Om det är en ”vanlig” cykel så går det förmodligen att fästa lampan på framgaffeln men om du cyklar på en lite grövre mountainbike får du förmodligen använda dig av ett fäste som du kan placera på styret..

Läs mer om hälsa och träning på artiklesidan!